Saratele

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins. Se intinde foaia se unge cu ou, se presara mac/chime

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg branza dulce
  • un pachet de margarina
  • patru galbenusuri de ou
  • chimen
  • susan
  • mac
  • sare

Mod de preparare

Toate ingredientele se amesteca cu faina pana se formeaza un aluat potrivit numai bun de intins.

Se intinde foaia se unge cu ou, se presara mac/chimen/susan si se taie fisiute de 2cm latime si 10cm lungime. Se coc pe o tava presarata cu putina faina. Sunt gata cand au capatat culoarea aurie
Saratelele sunt mai bune a doua zi

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...