Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, far
Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, fara sa se framante prea mult. Se lasa aluatul cateva ore sa se odihneasca. Se intinde o foaie nu prea subtire, si se taie ronduri de 10-12 cm diametru. Se ung cu ou, se presara parmezan si fiecare rond se taie in patru, astfel sa se formeze niste evantaiuri. Se aseaza intr-o tava si se coc 10 minute la foc iute.
Se servesc reci sau calde.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj