Saratele cu parmezan

Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, far

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. faina
  • 125 gr. unt proaspat
  • 125 gr. parmezan ras
  • un galbenus si 1/2 ceasca de smantana
  • ou pentru uns

Mod de preparare

Se face un aluat din 150 gr. faina, 125 gr. unt proaspat, 125 gr. parmezan ras, un galbenus si 1/2 ceasca de smantana. Se amesteca totul impreuna, fara sa se framante prea mult. Se lasa aluatul cateva ore sa se odihneasca. Se intinde o foaie nu prea subtire, si se taie ronduri de 10-12 cm diametru. Se ung cu ou, se presara parmezan si fiecare rond se taie in patru, astfel sa se formeze niste evantaiuri. Se aseaza intr-o tava si se coc 10 minute la foc iute.
Se servesc reci sau calde.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca