Saratele simple

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg grasime proaspata
  • 2 oua
  • 1/4 kg lapte
  • 1 lingurita sare
  • 1 praf copt
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Se bat ouale, se pune grasimea, se adauga laptele, sarea si praful de copt si apoi faina. Se intinde foaia, se unge cu ou batut, se taie si se pune la cuptor.
Se servesc reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...