Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina si se taie cu forma inim
Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se lasa sa stea coca o ora la rece. Se intinde apoi pe masa tapetata cu faina si se taie cu forma inimioare. Se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 15-20 min la 180 grade. Se lasa sa se raceasca putin, se ung cu jeleu si se lipesc cate 2. Se poate folosi si gem sau finetti. Se lasa sa se usuce pe un gratar.
Se servesc ca atare sau la ceai, cafea.
Intreaga blogosfera culinara comenteza indelung daca reteta originala de spaghete carbonara contine sau nu smantana. Nu vreau...
Spaghete carbonara, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj