Se framanta bine faina, ouale, praful de copt, zaharul, smantana si praful de sare. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie subtire, se taie rondele c
Se framanta bine faina, ouale, praful de copt, zaharul, smantana si praful de sare. Aluatul obtinut se intinde intr-o foaie subtire, se taie rondele cu un pahar mic si fiecare rondea se cresteaza imprejur de 4 ori (mijlocul ramanand intreg). Se pun cate 4-5 rondele una peste alta si la mijloc se apasa cu degetul ca sa se lipeasca intre ele. Se prajesc in ulei incins(ca minciunelele)pana se rumenesc. Se scot cu lingura de spuma si se pun pe o hartie alba ca sa se raceasca. Se presara cu zahar pudra si pe fiecare se pune cate o visina din dulceata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa