Turta dulce diferite forme este un deliciu culinar pentru copii si nu numai.
Pentru turta dulce diferite forme untul se topeste si se amesteca cu mierea si zaharul. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca in alt vas restul ingredientelor: faina, cacao, praful de copt, oul batut bine si condimentele. Se combina apoi cele doua amestecuri si se framanta aluatul de turta dulce. Se acopera cu folie si se baga la frigider cateva ore.
Dupa doua trei ore se scot din frigider si se intinde aulatul in foaie potrivit de subtire si se decupeaza cu ajutorul formelor speciale.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se incinge cuptorul. Se lasa turtele dulci la copt aproximativ 20 - 30 minute.
Dupa ce se scot de la cuptor turta dulce se poate decora.
Pt decorare:
Pentru glazura se freaca un albus cu zahar pudra. In acest amestec se pun si cateva picaturi de lamaie.
Turta dulce diferite forme se poate decora. Eu am cumparat cateva creioan si bombonele.
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa