Turta dulce diferite forme este un deliciu culinar pentru copii si nu numai.
Pentru turta dulce diferite forme untul se topeste si se amesteca cu mierea si zaharul. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca in alt vas restul ingredientelor: faina, cacao, praful de copt, oul batut bine si condimentele. Se combina apoi cele doua amestecuri si se framanta aluatul de turta dulce. Se acopera cu folie si se baga la frigider cateva ore.
Dupa doua trei ore se scot din frigider si se intinde aulatul in foaie potrivit de subtire si se decupeaza cu ajutorul formelor speciale.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se incinge cuptorul. Se lasa turtele dulci la copt aproximativ 20 - 30 minute.
Dupa ce se scot de la cuptor turta dulce se poate decora.
Pt decorare:
Pentru glazura se freaca un albus cu zahar pudra. In acest amestec se pun si cateva picaturi de lamaie.
Turta dulce diferite forme se poate decora. Eu am cumparat cateva creioan si bombonele.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii