Pentru ursuletii prin nuca de cocos va trebuie zahar pudra, faina, unt sau margarina si miere.
Pentru ursuletii prin nuca de cocos se face din toate ingredientele un aluat care se coace si se taie sub forma de cuburi. Glazura – o cana de zahar, 2 linguri de cacao, o cana de lapte, 100 g unt. Cuburile se dau prin glazura sau glazura se toarna in tava peste cuburile taiate, apoi se dau prin nuca sau cocos. Prajitura se face in tava patrata.
Ursuletii prin nuca de cocos se pot servi la ceai.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii