Ursuleti prin nuca de cocos

Pentru ursuletii prin nuca de cocos va trebuie zahar pudra, faina, unt sau margarina si miere.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar pudra
  • 250 g faina
  • 1 ou
  • 50 g unt sau margarina
  • 2 linguri de miere
  • 100 ml de lapte
  • un varf de lingurita de amoniac
  • facultativ visine
  • Glazura :
  • o cana de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • o cana de lapte
  • 100 g unt.

Mod de preparare

Pentru ursuletii prin nuca de cocos se face din toate ingredientele un aluat care se coace si se taie sub forma de cuburi. Glazura – o cana de zahar, 2 linguri de cacao, o cana de lapte, 100 g unt. Cuburile se dau prin glazura sau glazura se toarna in tava peste cuburile taiate, apoi se dau prin nuca sau cocos. Prajitura se face in tava patrata.


Ursuletii prin nuca de cocos se pot servi la ceai.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...