Prajitura cerul cu nori

reteta bunicii-un pandispan gustos, de post :)

Portii
15
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana de Apa
  • o cana de Zahar
  • jumatate de cana de Ulei
  • un plic praf de Praf de copt
  • esenta de Aroma de vanilie
  • esenta de Esenta de rom
  • doua plicuri zahar Zahar vanilat
  • un praf de Sare
  • Faina de grau
  • 4 linguri Cacao

Mod de preparare

- se amesteca apa cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, esentele;

- se amesteca praful de copt cu 3 linguri faina; se adauga in compozitie, apoi se completeaza cu faina, amestecand continuu, pana se obtine o compozitie groasa ca o smantana;

- in jumatate din compozitie se adauga cacao;

- se tapeteaza tava (13x9cm) cu hartie de copt;

- se pune compozitia alba, apoi cea cu cacao; se face model cu o lingura;

- se coace la treapta 5, timp de 40 minute (testul cu scobitoarea);

- se serveste portionata, glazurata sau cu dulceata de fructe de padure :)

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pogacele cu branza si seminte

Perfecte de rontait 

Pogacele cu branza si seminte
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii