Prajitura cerul cu nori

reteta bunicii-un pandispan gustos, de post :)

Portii
15
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana de Apa
  • o cana de Zahar
  • jumatate de cana de Ulei
  • un plic praf de Praf de copt
  • esenta de Aroma de vanilie
  • esenta de Esenta de rom
  • doua plicuri zahar Zahar vanilat
  • un praf de Sare
  • Faina de grau
  • 4 linguri Cacao

Mod de preparare

- se amesteca apa cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, esentele;

- se amesteca praful de copt cu 3 linguri faina; se adauga in compozitie, apoi se completeaza cu faina, amestecand continuu, pana se obtine o compozitie groasa ca o smantana;

- in jumatate din compozitie se adauga cacao;

- se tapeteaza tava (13x9cm) cu hartie de copt;

- se pune compozitia alba, apoi cea cu cacao; se face model cu o lingura;

- se coace la treapta 5, timp de 40 minute (testul cu scobitoarea);

- se serveste portionata, glazurata sau cu dulceata de fructe de padure :)

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...