reteta bunicii-un pandispan gustos, de post :)
- se amesteca apa cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, esentele;
- se amesteca praful de copt cu 3 linguri faina; se adauga in compozitie, apoi se completeaza cu faina, amestecand continuu, pana se obtine o compozitie groasa ca o smantana;
- in jumatate din compozitie se adauga cacao;
- se tapeteaza tava (13x9cm) cu hartie de copt;
- se pune compozitia alba, apoi cea cu cacao; se face model cu o lingura;
- se coace la treapta 5, timp de 40 minute (testul cu scobitoarea);
- se serveste portionata, glazurata sau cu dulceata de fructe de padure :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa