Prajitura cu mere, stafide si cafea este o prajitura de post delicioasa. Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt.
Prajitura cu mere, stafide si cafea este o prajitura de post delicioasa. Pentru inceput, se amesteca faina cu zaharul si praful de copt. Se adauga cafeaua si esenta de vanilie si se omogenizeaza.
Topim margarina si o adaugam apoi la compozitia noastra.
Merele se curata de coaja si se taie cubulete.
Pregatim o tava dreptunghiulara pe care o ungem cu ulei si o tapetam cu faina si asezam compozitia in tava. Apoi adaugam merele si ultima data stafidele.
Dam tava la cuptor pentru 30-35 de minute, in functie de cuptor.
Inainte de servire prajitura cu mere, stafide si cafea se lasa sa se racoreasca putin. Se pudreaza cu zahar farin amestecat cu un pliculet de zahar vanilat.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii