Banana bum

Se taie un patrat de 10 cm pe 10 cm de aluat de foietaj si se pune intr-o tigaie in care sa pus ulei si se prajeste pe ambele parti pana se umfla si

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • foietaj
  • 100 ml coniac
  • o banana

Mod de preparare

Se taie un patrat de 10 cm pe 10 cm de aluat de foietaj si se pune intr-o tigaie in care sa pus ulei si se prajeste pe ambele parti pana se umfla si se imparte in foite. O banana se taie felii si se marineaza in coniac impreuna cu un praf de scortisoara. Cand foietajul e gata se pune pe un servet sa se mai absoarba din ulei si cand sa racit se aseaza bananele deasupra cu o cupa mare de inghetata. Se orneaza cu frisca in forma de piramida si se pudreaza deasupra cu scortisoara.


Se serveste imediat.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...