Se taie un patrat de 10 cm pe 10 cm de aluat de foietaj si se pune intr-o tigaie in care sa pus ulei si se prajeste pe ambele parti pana se umfla si
Se taie un patrat de 10 cm pe 10 cm de aluat de foietaj si se pune intr-o tigaie in care sa pus ulei si se prajeste pe ambele parti pana se umfla si se imparte in foite. O banana se taie felii si se marineaza in coniac impreuna cu un praf de scortisoara. Cand foietajul e gata se pune pe un servet sa se mai absoarba din ulei si cand sa racit se aseaza bananele deasupra cu o cupa mare de inghetata. Se orneaza cu frisca in forma de piramida si se pudreaza deasupra cu scortisoara.
Se serveste imediat.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa