Bananele curatate se taie in doua, in lungime. Se pun intr-un vas de Jena, se stropesc cu rom, zahar unt topit. Se prajesc putin pe amandoua partile l
Bananele curatate se taie in doua, in lungime. Se pun intr-un vas de Jena, se stropesc cu rom, zahar unt topit. Se prajesc putin pe amandoua partile la foc moderat. Se scot pe o tava, se stropesc cu rom si se aprind, se servesc in flacari, alaturi de ciocolata calda in cesti.
Alte dulciuri retete recomandate
Crema de iaurt
Compot
Rulada
Ce este matcha? O pudra fină obținută prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Doar atât o să spuneți? Ei...
Desert tarta cu matcha si lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura