Bezele cu ciocolata

Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca, ciocolata rasa sau cacaua, putina vani

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 150 gr zahar pudra
  • 1 baton de ciocolata sau 1 lingura de cacao
  • 100 gr nuca
  • zeama de lamaie
  • vanilie
  • coaja de lamaie
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca, ciocolata rasa sau cacaua, putina vanilie, sare, zeama si coaja de lamaie. Se amesteca usor compozitia si se pun mici gramajoara intr-o tava tapetata cu hartie unsa cu ulei. Se pun apoi la uscat in cuptorul incins, fara foc.
Alte retete de dulciuri:

Tiramisu

Ciocolata de casa

Prajitura snikers

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!