Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca, ciocolata rasa sau cacaua, putina vani
Se bat spuma tare albusurile cu putina sare, apoi se adauga in ploaie zaharul pudra, apoi se incorporeaza nuca, ciocolata rasa sau cacaua, putina vanilie, sare, zeama si coaja de lamaie. Se amesteca usor compozitia si se pun mici gramajoara intr-o tava tapetata cu hartie unsa cu ulei. Se pun apoi la uscat in cuptorul incins, fara foc.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Prajitura snikers
Este o reteta preluata de la bucataras Ela. Mi-a placut mult cum arata, modul cum se prepara si stiind ca alor mei le plac...
Tarta cu dovlecei si baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj