Biscuiti cu rom

Pisam pireul de castane. Amestecam biscuitii macinati cu romul si lasam la odihnit 15 minute. Razuim ciocolata sau o rupem in bucati mici. Amestecam c

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 dkg pireu de castne
  • 15 dkg biscuiti macinati
  • 4 linguri de rom
  • 10 dkg ciocolata cu lapte
  • 5 dl frisca

Mod de preparare

Pisam pireul de castane. Amestecam biscuitii macinati cu romul si lasam la odihnit 15 minute. Razuim ciocolata sau o rupem in bucati mici. Amestecam castanele si ciocolata cu biscuitii. Batem spuma frisca si amesteam cu biscuitii. Clatim o forma lunguiata si o tapetam cu folie pe toate partile. Turnam amestecul obtinut, acoperim si punem la rece 4-5 ore, pana se intareste ca sa putem felia.
Alte dulciuri recomandate

Bomboane cu visine

Prajitura de visine

Tarta cu visine

Pandispan cu visine

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!