Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici g
Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici gramajoare, la distanta, intr-o tava unsa cu unt. Tava se introduce in cuptor si se lasa la foc potrivit, pentru cateva minute. Bombitele sunt gata, cand au capatat o nuanta galben deschisa. Se lipesc apoi doua cate doua cu gem.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Aveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...
Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj