Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici g
Se amesteca bine zaharul, untul si zaharul vanilat. Se adauga pe rand albusurile, sare si faina. Se amesteca ingredientele si se pun cu spritul mici gramajoare, la distanta, intr-o tava unsa cu unt. Tava se introduce in cuptor si se lasa la foc potrivit, pentru cateva minute. Bombitele sunt gata, cand au capatat o nuanta galben deschisa. Se lipesc apoi doua cate doua cu gem.
Alte retete de dulciuri:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura