Se amesteca zaharul, cu untul, cu biscuitii maruntiti si cu cacao si se adauga laptele. Se framanta bine compozitia , se fac bombite din aluatul obti
Se amesteca zaharul, cu untul, cu biscuitii maruntiti si cu cacao si se adauga laptele. Se framanta bine compozitia , se fac bombite din aluatul obtinut.
Mod de servire
Se dau prin nuca de cocos si se pun in frigider. Daca nu aveti nuca de cocos puteti sa le seriviti si ca bombite de ciocolata.
Alte dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Mai pregatim si noi un tort? Sigur, doar nu trebuie sa fie o aniversare pentru a savura o felie de tort! Tocmai ce am...
Desert tort cu nuca, ciocolata si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj