Se amesteca zaharul, cu untul, cu biscuitii maruntiti si cu cacao si se adauga laptele. Se framanta bine compozitia , se fac bombite din aluatul obti
Se amesteca zaharul, cu untul, cu biscuitii maruntiti si cu cacao si se adauga laptele. Se framanta bine compozitia , se fac bombite din aluatul obtinut.
Mod de servire
Se dau prin nuca de cocos si se pun in frigider. Daca nu aveti nuca de cocos puteti sa le seriviti si ca bombite de ciocolata.
Alte dulciuri recomandate
Prajitura cu visine
Dulceata de capsuni
Tarta cu visine
Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...
Mămăligă (reţeta de bază)Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura