Bombite din morcovi

Morcovul se trece prin razatoare, se adauga zaharul, coaja de portocala rasa si un pic de apa. Fierbeti compozitia la un foc mediu pana se evapora suc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr morcovi
  • 200 gr zahar
  • coaja unei portocale data prin razatoare
  • 50 gr de nuci

Mod de preparare

Morcovul se trece prin razatoare, se adauga zaharul, coaja de portocala rasa si un pic de apa. Fierbeti compozitia la un foc mediu pana se evapora sucul. Luati compozitia de pe foc si adaugati nucile.
Alte preparate culinare

recomandate

Papanasi fierti

Prajitura cu visine

Galusti cu prune

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu prune si mascarpone

Aceasta este o prajitura simpla, cu prune, aroma de scortisoara, dar din care tot tai cate o bucatica sa mananci, cand treci...

Desert prajitura cu prune si mascarpone
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca