Bomboane de pom

Fierbe cafeaua, adauga zaharul, glucoza, 80 g de unt si fierbe pana se dezlipeste de marginea vasului. Unge cu unt un vas din portelan, in care toarn

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g zahar tos
  • 100 g glucoza
  • 100 ml cafea tare
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita praf de cacao
  • 100 g unt sau margarina

Mod de preparare

Fierbe cafeaua, adauga zaharul, glucoza, 80 g de unt si fierbe pana se dezlipeste de marginea vasului. Unge cu unt un vas din portelan, in care toarna amestecul si lasa-l sa se inchege. Taie-l cuburi cu un cutit umed si agata bomboanele astfel obtinute pe brad.

Alte retete recomandate

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Varză murată cu legume la Multicooker

Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică,...

Varză murată cu legume la Multicooker
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise