Albusul se bate separat cu putina sare,jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat. Galbenuurile se mixeaza cu cealalta jumatate de zahar pan
Albusul se bate separat cu putina sare,jumatate din cantitatea de zahar si zaharul vanilat.
Galbenuurile se mixeaza cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste apoi se adauga uleiul ca la maioneza pe urma laptele si coaja de lamaie. Se amesteca cu albusul batut spuma, cu praful de copt stins in putin suc de lamaie, faina si fulgii de ciocolata.
Se pun cu o lingura in formele de briose si se baga la cuptor .
Se servesc dupa ce s-au racit putin, eventual pudrate cu zahar vanilat.
Alte retete recomandate:
Prima oara cand am vazut reteta asta a fost la cei de la Crama Haiducilor. Mi-a placut ideea tare mult si am zis ca este o...
Sarmale in dovleacIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa