Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu lichior Bailey sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar, zahar vanilat, unt, faina, lichior bailey, praf de copt.
Ouale se bat spuma cu zaharul, vanilia si untul si, apoi, se adauga lichiorul. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga in pasta cu lichior. Cuptorul se incalzeste la 180 de grade.
Se coace 10-15 minute.
Pot fi servite dupa ce s-au racit putin.
Alte retete recomandate:
Briose cu vin fiert
Briose cu castane
Briose cu migdale si lamaie
Aceasta rulada este grozava, atat calda cat si rece! Am servit din ea fie cu un pahar de iaurt, fie faceam repede o salata...
Aperitiv rulada cu sunca si branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj