Pentru a prepara aceasta reteta de briose cu marmelada sunt necesare urmatoarele ingrediente: marmelada, faina,unt, zahar, ou, praf de copt, lapte, nuca macinata.
Cuptorul se incalzeste la 175 de grade; formele de briose se captusesc cu hartie de copt. Untul se bate spuma cu zaharul si cu oul. Ingredientele uscate se amesteca, apoi, alternand, punem laptele si untul.
Se pune in forme ~ 1 lingura de aluat, facem o adancitura in care punem o lingurita de marmelada si acoperim cu restul de aluat.
Se coc ~ 30-35 minute.
Cat sunt fierbinti, se ung deasupra cu unt.
Alte retete recomandate:
Mucenici moldovenesti
Pasca cu ciocolata
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa