Briose cu Musli si Faina Integrala sunt o reteta delicioasa de briose perfecte pentru micul dejun.
Incalzim cuptorul la 170 Celsius.
Intre timp amestcam faina, zaharul, praful de copt, scortisoara, sarea si musli-ul.
Separat amestecam ouale, uleiul, mierea si esenta de vanilie.
Amestecam cele doua compozitii si punem aluatul in 12 forme de briose tapetate cu hartie pentru briose. Presaram cu musli si zahar cu scortisoara. Coacem aproximativ 30 de minute pana trec testul scobitorii.
*Motivatie testare produs: mi-as dori sa testez mixerul vertical Philips HR1655 pentru a bate albusurile astfel incat compozitia sa fie mai pufoasa si pentru a toca o parte din cerealele de ovaz din compozitie. Mi-ar usura enorm munca.
**Reteta si logo-ul imi apartin (www.partytude.ro/partyfood)
Briosele cu musli si faina integrala se servesc caldute cu un pahar de lapte/ceai.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii