Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin
Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin la cuptor). Daca este prea moale compozitia, se lasa 5 minute la rece sau se mai pun biscuiti. Apoi se fac bulgari cat o nuca mai mare si se dau prin nuca de cocos pana cand devin albi.
Se pun pe platoul in prealabil nins cu nuca de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa