Bulgari de zapada

Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de biscuiti
  • 1 esenta rom
  • 2 linguri de cacao
  • 400 de grame nuci
  • 1pachet si jumatate de margarina
  • 1 punga de nuca de cocos

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii cu mana in bucatele mici cat unghia, apoi se amesteca cu margarina, cacaoa, esenta de rom, nucile (taiate pe fund si coapte putin la cuptor). Daca este prea moale compozitia, se lasa 5 minute la rece sau se mai pun biscuiti. Apoi se fac bulgari cat o nuca mai mare si se dau prin nuca de cocos pana cand devin albi.
Se pun pe platoul in prealabil nins cu nuca de cocos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gnocchi cu carnati de curcan

M-am inspirat dupa reteta lui Timea,a iesit ceva bun.

Gnocchi cu carnati de curcan
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca