Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu fierbem 5 minute. Adaugam margarina si
Rupem bucati biscuitii si ii stropim cu rom. Amestecam zaharul, praful de cacao si faina si amestecand continuu fierbem 5 minute. Adaugam margarina si fierbem din nou. Turnam amestecul peste biscuiti, amestecam bine si turnam intr-o forma cu model. Lasam la rece 2-3 ore.
Alte prajituri recomandate:
Prajitura visine
Tarta fructe
Tort capsuni
Spuma capsuni
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa