Se amesteca zaharul pudra cu nuca macinata si ciocolata rasa. Se adauga apoi 3 linguri de rom si 10 galbenusuri fierte tari si date prin sita. Se fram
Se amesteca zaharul pudra cu nuca macinata si ciocolata rasa. Se adauga apoi 3 linguri de rom si 10 galbenusuri fierte tari si date prin sita. Se framanta bine aluatul format si se modeleaza cu mana in forma de cartofi. se tavalesc apoi prin ciocolata rasa cartofii obtinuti.
Se servesc imediat.
Alte retete:
Turta dulce
Cornulete cu rahat
Prajitura televizor
Cu dedicatie iubitorilor de nuci coapte, are un gust intens, iar in combinatie cu foile de bezea si crema de vanilie este pur...
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coaptePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura