Pentru checul cu stafide, nuci si coaja de lamaie se bat bine cinci oua intregi cu atat zahar cat cantaresc ouale. Se adauga incet aceeasi cantitate de faina cernuta.
Pentru checul cu stafide, nuci si coaja de lamaie se bat bine cinci oua intregi cu atat zahar cat cantaresc ouale. Se adauga incet aceeasi cantitate de faina cernuta, aceeasi cantitate de stafide amestecate cu migdale curatite si taiate fin, cum si putina coaja rasa de lamaie. Se unge o forma dreptunghiulara cu unt, se presara faina, se toarna compozitia, se pun cateva migdale taiate deasupra si checul se coace circa o ora la foc potrivit.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa