Cheesecake raw cu lamaie, made by Raw Chef Ligia Pop

Portii
3
Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cheesecake
  • apa filtrata 200 ml
  • lamaie bio 100 g buc
  • indulcitor natural raw 2 linguri
  • vanilie pudra 10 g
  • psyllium – 34 linguri
  • caju raw – 250 g
  • Glazura
  • merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g
  • apa filtrata – 200 ml
  • caju 50 g
  • psyllium – 1 lingurita

Mod de preparare

• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa
• se mizeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju
• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora
• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana
• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati.

Savurati cu placere!

Reteta completa: http://ligiapop.com/2016/02/18/ligias-kitchen-cheesecake-raw-cu-lamaie/ 

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti

Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*

Placinte ardelenesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca