Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem cola
Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem colacii cu acesta compozitie, apoi ii punem pe fundul unei tavi. Acoperim cu gem si visine, apo inca un rand de colaci, gem si mere. Daca a mai ramas lapte il turnam peste. Punem in cuptor pentru 30 de minute, dupa care, ungem deasupra cu albusurile cu zahar batute spuma si mai coacem in cuptor pana devine rosiatica.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Compot de caise
Stim cu totii ce este Nutella, o crema de ciocolata si alune de padure extreme de deliciosa si de iubita. Dar daca v-as spune...
Crema de ciocolata Nutella (reteta video)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa