Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem cola
Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem colacii cu acesta compozitie, apoi ii punem pe fundul unei tavi. Acoperim cu gem si visine, apo inca un rand de colaci, gem si mere. Daca a mai ramas lapte il turnam peste. Punem in cuptor pentru 30 de minute, dupa care, ungem deasupra cu albusurile cu zahar batute spuma si mai coacem in cuptor pana devine rosiatica.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Compot de caise
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa