Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem cola
Taiem colacii si ii lasam sa se usuce timp de o zi. Amestecam galbenusurile cu zahar si aroma. Incalzim laptele si il turnam peste oua. Patrundem colacii cu acesta compozitie, apoi ii punem pe fundul unei tavi. Acoperim cu gem si visine, apo inca un rand de colaci, gem si mere. Daca a mai ramas lapte il turnam peste. Punem in cuptor pentru 30 de minute, dupa care, ungem deasupra cu albusurile cu zahar batute spuma si mai coacem in cuptor pana devine rosiatica.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Compot de caise
Este prima oara cand pregatesc o supa atata de diferita fata de ce consum eu. De obicei, pregatesc supa de pui, de rosii, de...
Supa mexicana de rosiiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa