Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa.
Coltunasii cu branza de vaca si smantana sunt deliciosi si usor de preparat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele: branza de vaci, faina, smantana, unt, oua, sare, apa. Coltunasi cu branza de vaca se prepara asa: se cerne faina pe planseta de aluat, se strange cuib, se face loc la mijloc si se adauga oul si sarea. Se amesteca oul cu putina faina, adaugand si putina apa. Se framanta apoi un aluat tare. Se umplu coltunasii cu branza framantata cu ou si sare, se fierb, se scurg si se spala in multa apa rece. Se lasa sa se scurga bine de apa, si se asaza pe farfuria de servit.
Se servesc reci.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii