Cornulete alpine

Inmuiem drojdia in lapte, adaugam ouale, faina, zaharul si untura. Framantam aluatul si il intindem. Formam cornulete umplute cu gem, mac si nuca si l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1 cana untura
  • 1 drojdie
  • lapte
  • gem
  • nuca
  • mac
  • zahar pudra

Mod de preparare

Inmuiem drojdia in lapte, adaugam ouale, faina, zaharul si untura. Framantam aluatul si il intindem. Formam cornulete umplute cu gem, mac si nuca si le coacem, cat timp sunt calde le presaram cu zahar pudra.
Alte retete romanesti

Prajitura mere

Tort mere

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata

Daca va este dor de gustul copilariei, incercati aceasta reteta, la fel de delicioasa ca altadata!

Desert nuci umplute cu crema de ciocolata
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise