Cornulete cu vin

Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de untura
  • o cana de vin
  • 1 ou
  • u
  • n bob de drojdie si
  • faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Pentru cornuletele cu vin se face un aluat care se intinde cu sucitorul. Se fac cornulete, care se coc la foc iute.


Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii