Cornulete cu vin

Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cani de untura
  • o cana de vin
  • 1 ou
  • u
  • n bob de drojdie si
  • faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Pentru cornuletele cu vin se face un aluat care se intinde cu sucitorul. Se fac cornulete, care se coc la foc iute.


Cornuletele cu vin se umplu cu magiun, nuca sau rahat si se servesc pudrate cu zahar.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...