Orezul se pune la fiert, apoi la scurs si se pune din nou apoi la fiert cu laptele, zaharul si zaharul vanilat. Dupa ce a fiert, se lasa la racit si
Orezul se pune la fiert, apoi la scurs si se pune din nou apoi la fiert cu laptele, zaharul si zaharul vanilat. Dupa ce a fiert, se lasa la racit si se amesteca apoi cu frisca. Se pune pe un platou, in forma de coroana si in mijloc se toarna compot de mere sau prune.
Se serveste imediat.
Alte retete:
Turta dulce
Ciocolata de casa
Cozonac moldovenesc
Nicio toamna fara mirosul placintei cu dovleac!
Placinta de dovleac cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa