Cosulete cu pepene

Cosuletele cu pepene nu sunt altceva decat minitarte cu fructe si crema. O reteta de tarte aromate si fructate perfecte pentru o gustare dulce.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • briosele:
  • 250 g biscuiti Petit Beurre
  • 100 g margarina topita
  • 100 ml miere de albine
  • crema:
  • 200 g branza proaspate de vaci
  • o mana de stafide umflate(inmuiate in apa calda)
  • 2 linguri de iaurt
  • 150 g zahar
  • zahar vanilat
  • decor:
  • mici figurine din miez de pepene galben

Mod de preparare

1. Se maruntesc biscuitii la robot apoi se framanta bine cu margarina topita si mierea.
Cu aceasta compozitie se tapeteaza in strat mai gros,forme de briose de silicon,care apoi presata de forma,dand-ui forma de cosulete,se dau la rece o ora sa se intareasca(eu le-am bagat la congelator cateva minute). Dupa ce s-au intarit se scot din formele de silicon.

2. Se mixeaza branzica dulce cu iaurtul si zaharul, iar atunci cand devine o crema omogena si spumoasa se adauga stafidele. Cu aceasta crema se umple fiecare briosa,apoi se decoreaza cu mici figurine decupate din miez de pepene galben. Se mai lasa macar o ora la frigider
Pofta buna!
Am ales:
http://shabbychicshop.ro/suport-cani-si-farfurii/681-suport-cani-cocos.html


Cosuletele cu pepene galben se servesc reci.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert paleuri cu ciocolata

Sursa de inspiratie www.simonacallas.com

Desert paleuri cu ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii