Cosulete cu puisori

Pentru cosuletele cu puisori se face un aluat din 300 g unt, 450 g faina, 2 galbenusuri si 100 g zahar.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g unt
  • 450 g faina
  • 2 galbenusuri si
  • 100 g zahar
  • crema de ciocolata galbena

Mod de preparare

Pentru Cosulete cu puisori se face un aluat din 300 g unt, 450 g faina, 2 galbenusuri si 100 g zahar, care se coace sub forma de tarte mici. Dupa ce s-au copt, se umplu cu crema de ciocolata galbena si se fac cu mana forme de puisori.


Cosuletele cu puisori se orneaza cu bombonele mici si se pot servi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa