Cremsnitul puturosului

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 litru lapte
  • 1 pachet margarina
  • 300 g zahar
  • 10 linguri lapte
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire. Totul se pune intr-un vas mai mare si se adauga restul ingredientelor, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se coace cam 45 minute la foc potrivit intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se pudreaza.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia

 Am in ,, palmares''  diferite ciorbe de perisoare , cu aceasta 14!!! De data aceasta diferenta este data de ardeii...

Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca