Cremsnitul puturosului

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua
  • 1 litru lapte
  • 1 pachet margarina
  • 300 g zahar
  • 10 linguri lapte
  • zahar vanilat

Mod de preparare

Se topeste pe foc mic margarina cu zaharul si cateva linguri de lapte. Galbenusurile se freaca ca la maioneza si se adauga peste margarina dupa racire. Totul se pune intr-un vas mai mare si se adauga restul ingredientelor, iar la sfarsit albusurile batute spuma cu un praf de sare. Se coace cam 45 minute la foc potrivit intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se pudreaza.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...