Cub de ciocolata

Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si adaugati cacao, margarina, sta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr de zahar
  • 2 linguri de cacao
  • 250 gr de margarina
  • 1 punga de stafide
  • 500 gr biscuiti macinati
  • cateva samburi de nuci zdrobite

Mod de preparare

Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si adaugati cacao, margarina, stafidele, biscuitii macinati si nucile zdrobite. Intr-o tava asezati hartie de copt si se puneti aluatul obtinut si -l pastrati la rece timp de 6-7 ore.
Alte prajituri recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de cornulete cu rahat colorat

De cand bantui prin tara asta a Bucatarasului am ajuns sa ma indragostesc de aluaturi, asa ca salvez diverse retete si cand...

Reteta de cornulete cu rahat colorat
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii