Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si adaugati cacao, margarina, sta
Se pun la fiert 200 ml apa , se adauga zaharul si se lasa 7 minute(de la fierbere). Dupa aceea le luati de pe foc si adaugati cacao, margarina, stafidele, biscuitii macinati si nucile zdrobite. Intr-o tava asezati hartie de copt si se puneti aluatul obtinut si -l pastrati la rece timp de 6-7 ore.
Alte prajituri recomandate
Niste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura