Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata. Se bate frisca si se ada
Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata. Se bate frisca si se adauga cu grija mierea si ciocolata razuita. Umplem repede suportul pentru gheata cu compozitia si acoperim cu folie, dupa care punem imediat in congelator timp de cel putin 3 ore.
Se scot din congelator doar inainte de a fi servite, se scot cubuletele din suportul pentru gheata, se pun in cupe racite in prealabil si se servesc imediat ornate cu frisca, ciocolata razuita ori fructe proaspete sau din compot.
Alte retete cu prajituri
Negresa prajitura
Prajitura cu visine
A doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.
Tort castelOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj