Cubulete de parfe

Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata. Se bate frisca si se ada

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 dl frisca
  • 50 g ciocolada menaj
  • 1-2 linguri de miere
  • dupa gust
  • ciocolata razuita
  • fructe
  • frisca
  • pentru ornament
  • glazura de ciocolata

Mod de preparare

Razuim ciocolata pe razuitoarea mare. Pregatim 2 buc. De suport pentru gheata si 2 folii de marimea suportului pentru gheata. Se bate frisca si se adauga cu grija mierea si ciocolata razuita. Umplem repede suportul pentru gheata cu compozitia si acoperim cu folie, dupa care punem imediat in congelator timp de cel putin 3 ore.
Se scot din congelator doar inainte de a fi servite, se scot cubuletele din suportul pentru gheata, se pun in cupe racite in prealabil si se servesc imediat ornate cu frisca, ciocolata razuita ori fructe proaspete sau din compot.

Alte retete cu prajituri

Negresa prajitura

Prajitura cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort castel

A doua incercare de tort castel. Chiar daca nu este perfect, de data aceasta parca seamana mai bine cu un castel.

Tort castel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca