Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. S
Se freaca spuma galbenusurile impreuna cu untul si zaharul. Se adauga apoi laptele, faina, putina sare si praful de copt, stins cu zeama de lamaie. Se toarna apoi jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie. Se da tava la cuptor si se lasa la copt, la foc mic. Se adauga compozitia in cacaua ramasa si se coace si aceasta la foc potrivit. Dupa ce foile s-au racit, se ung cu dulceata si se suprapun.
Prajitura se taie cubulete si se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Lapte de pasare Prajitura snikers
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa