Niste delicii foarte usor de facut!
- Preîncălziți cuptorul la 180 de grade; - Amestecați într-un bol următoarele ingrediente uscate: făina, cacao, praful de copt, sarea; - Se bat ouăle spumă împreună cu o lingură de zahăr; - Separat, mixați restul de zahăr cu untul moale, până devine cremos; - Adăugați ouăle peste compoziția de unt și mixați bine; - Adăugați jumătate din compoziția uscată făcută anterior (făina, cacao, sare, praf de copt) și mixați până la omogenizare; - Apoi adăugați jumătate din lapte și mixați din nou; - Repetați procedura: adăugați cealaltă jumătate de făină + cealaltă jumătate de cantitate de lapte și mixați bine; - Rupeți ciocolata în bucăți mici; - Folosind o cupă de înghețată sau o lingură, turnați din compoziție în formele de brioșe, în care ați așezat hârtii de brioșe în prealabil; - Apoi afundați câte o bucățică de ciocolată; - Atenție, umpleți formele doar 2/3, pentru că vor crește; - Băgați la cuptor pentru 20-25 de minute, puteți face testul cu scobitoarea; - Pentru crema de deasupra, am mixat mascarponele cu smântâna și zahărul și am decorat; - Puteți adăuga colorant, pentru a decora după preferințe;
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa