Red Velvet Cupcakes sau Cupcakes rosii ca de catifea sunt niste briose delicioase imbracate cu o crema de branza foarte fina.
Red Velvet Cupcakes sau Cupcakes rosii ca de catifea sunt niste briose delicioase imbracate cu o crema de branza foarte fina.
Prima data trebuie sa incingi cuptorul la 180°C.
Pentru aluat, bate ouale cu zaharul si semintele de vanilie. Incorporeaza laptele urmat de otet, unt topit si sucul de sfecla rosie (acesta trebuie sa fie concentrat, adica il puteti fierbe pana se mai evapora un pic). Amesteca faina cu cacaoa, bicarbonatul de sodiu si praful de copt. Inglobeaza ingredientele uscate in cele lichide. Imparte aluatul in forme de briose din silicon sau intr-o tava de briose si da la copt 20-25 minute. Lasa briosele sa se raceasca complet.
Pentru crema, bate frisca lichida intr-un vas. In alt vas bate crema de branza cu zaharul pudra apoi adauga frisca batuta si amesteca pana la omogenizare. Decoreaza briosele cu crema.
Cupcakes rosii ca de catifea se servesc ca si desert impruna cu o cafea sau un pahar de racoritoare.
Sursa acestei retete este blogul culinar Laura Cuisine.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii