Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixeru
Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixerul. O parte din migdale se taie felii subtiri, iar cealalta parte se amesteca in aluat. Se pune in cupe, deasupra se pune frisca si restul de migdale prajite fara grasime in tigaie. Se servesc dupa ce se racesc timp de 2-3 ore.
Alte dulciuri recomandate
Tiramisu
Din seria preparatelor la multicooker, foarte reusit a fost acest cozonacel cu umplutura de mere! Am facut doi astfel de...
Cozonac trandafir cu merePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura