Cupe cu branza, ciocolata si migdale

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixeru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet zahar vanilat (20 g)
  • 5 ml rom
  • 100 g migdale curatate de coaja
  • frisca

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixerul. O parte din migdale se taie felii subtiri, iar cealalta parte se amesteca in aluat. Se pune in cupe, deasupra se pune frisca si restul de migdale prajite fara grasime in tigaie. Se servesc dupa ce se racesc timp de 2-3 ore.

Alte dulciuri recomandate

Tiramisu

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...