Cupe cu branza, ciocolata si migdale

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixeru

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci
  • 100 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri cacao
  • 1 pachet zahar vanilat (20 g)
  • 5 ml rom
  • 100 g migdale curatate de coaja
  • frisca

Mod de preparare

Galbenusurile se bat spuma cu zaharul, adaugam zaharul vanilat si cacao, apoi branza de vaci maruntita si romul, pe care le amestecam spuma cu mixerul. O parte din migdale se taie felii subtiri, iar cealalta parte se amesteca in aluat. Se pune in cupe, deasupra se pune frisca si restul de migdale prajite fara grasime in tigaie. Se servesc dupa ce se racesc timp de 2-3 ore.

Alte dulciuri recomandate

Tiramisu

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide