Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Margarina se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga stafidele, merele, scortisoara, 100 gr pesmet si a
Merele se curata si se dau pe razatoarea mare. Margarina se freaca bine cu zaharul, apoi se adauga stafidele, merele, scortisoara, 100 gr pesmet si albusurile batute spuma. Se omogenizeaza compozitia, apoi se toarna intr-o forma de copt, unsa cu margarina si tapetata cu pesmet in prealabil. se introduce in cuptorul incins, la foc potrivit si se lasa cam 30 de minute.
Se serveste cu frisca sau cu inghetata de vanilie. Alte retete:
Prajitura cu visine Placinta cu mere Tort de mere coapte
Perfecti pentru gustare. Eu i-am folosit si ca suport pentru gargaritele pe care l-am dus la gradinita, la sfarsitul anului...
Biscuiti sarati (crackers) cu seminteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj