Desert de castane

Amestecam bine ingredientele, formam bilute, introducem in fiecare un sfert de nuca si le inmuiem in ciocolata.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 dkg pireu de castane
  • 3 dkg zahar
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura rom
  • 5 dkg nuca macinata

Mod de preparare

Amestecam bine ingredientele, formam bilute, introducem in fiecare un sfert de nuca si le inmuiem in ciocolata.
Alte prajituri recomandate

Rulada

Tarta cu visine

Tort cu visine

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Melcisori cu nuca si gem de macese

Melcişorii ăştia sunt preferaţii mamei mele. De data aceasta am ales să-i pregătesc dintr-un aluat pufos de brioşe,...

Melcisori cu nuca si gem de macese
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca