Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa
Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa se raceasca. Se iau cu mana, din aluatul format, bucati si se modeleaza batoane de lungimea si grosimea unui deget mare. Se asaza pe o tava la distanta intre ele si se tin in cuptor aproximativ 25 minute. Dupa ce s-au copt si racit, se despica intr-o margine pe lungime si se umplu cu crema de vanilie.
Se servesc ornate cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc
Tiramisu
Nicio toamna fara mirosul placintei cu dovleac!
Placinta de dovleac cu stafideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa