Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa
Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa se raceasca. Se iau cu mana, din aluatul format, bucati si se modeleaza batoane de lungimea si grosimea unui deget mare. Se asaza pe o tava la distanta intre ele si se tin in cuptor aproximativ 25 minute. Dupa ce s-au copt si racit, se despica intr-o margine pe lungime si se umplu cu crema de vanilie.
Se servesc ornate cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc
Tiramisu
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa