Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa
Se pune untul, laptele si putina sare, sa fiarba, pe foc mic. Se adauga apoi faina si se amesteca bine. Se incorporeaza pe rand ouale apoi se lasa sa se raceasca. Se iau cu mana, din aluatul format, bucati si se modeleaza batoane de lungimea si grosimea unui deget mare. Se asaza pe o tava la distanta intre ele si se tin in cuptor aproximativ 25 minute. Dupa ce s-au copt si racit, se despica intr-o margine pe lungime si se umplu cu crema de vanilie.
Se servesc ornate cu frisca.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare
Cozonac moldovenesc
Tiramisu
O prăjitură super simplă, rapidă și aromată.
Prăjitură cu brânză dulce și caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj