Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amo
Pentru aluat maruntim nuca si o prajim. Amestecam bine galbenusurile, 4 linguri de apa si zaharul. Batem spuma albusurile, adaugam bicarbonatul de amoniu, praful de cacao si faina, adaugam nuca si coacem aluatul. Pentru crema fierbem 3 oua, 4 linguri de faina si 1 cana de lapte, amestecam margarina cu zaharul si adaugam romul, turnam 2/3 din amestec pe aluat. Adaugam la restul amestecului praful de cacao si turnam deasupra si netezim, apoi razuim ciocolata deasupra.
Alte prajituri recomandate
Negresa prajitura
Prajitura alba ca zapada
Prajitura cu visine
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj