Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. I
Framantam faina, untura, zaharul, ouale, praful de copt, coaja de lamaie si zaharul vanilat cu putina smantana. Impartim aluatul obtinut in 3 parti. Intr-o parte punem 2 linguri de praf de cacao, ungem cu gem si punem aluatul cu cacao la mijloc. Pregatim glazura. Amestecam 2 galbenusuri, 20 dkg zahar pudra si putina zeama de lamaie si o turnam deasupra prajiturii.
Alte prajituri recomandate
Spuma de capsuni
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti