Felie hulala

Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbo

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar pudra
  • 7 linguri faina
  • 3 linguri praf de cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • Pentru crema maro:
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 dl lapte
  • ½ frisca
  • 5 linguri zahar pudra
  • 3 linguri praf de cacao
  • Pentru crema alba:
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3 dl lapte
  • 5 linguri zahar pudra
  • ½ frisca
  • Pentru glazura de ciocolata:
  • 2 bucati ciocolata menaj
  • 10 linguri ulei

Mod de preparare

Batem spuma 10 albusuri si 10 linguri de zahar pudra. Amestecam 10 galbenusuri, 7 linguri de faina, 3 linguri de praf de cacao, 1 lingurita de bicarbonat de sodiu si le adaugam la spuma. Coacem 2 portii in tavi unse cu unt si presarate cu faina in cuptorul pre-incalzit. Crema maro: fierbem budinca in lapte, dupa racire adaugam frisca, zaharul pudra si praful de cacao. Crema alba: fierbem budinca in lapte cu zaharul pudra, dupa racire batem spuma frisca cu budinca si o intindem pe o foaie de aluat, apoi turnam crema maro si pozitionam cealalta foaie deasupra cremei. Putem fierbe budincile impreuna si sa le injumatatim pe urma. Glazura de ciocolata: incalzim ciocolata si uleiul si o turnam pe prajitura.12
Alte retete

Prajitura cu mere

Prajitura cu visine

Tort tiramisu

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...