Felii de cappucino

Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 5-5 oua pentru un aluat galben si pentru un aluat maro
  • Pentru crema:
  • 2 plicuri budinca de vanilie
  • 5 dl lapte
  • 2 cuburi de margarina
  • 40 dkg zahar praf
  • Glazura de tort Katica
  • 4 linguri cappucino de alune
  • Glazura de ciocolata sau decoratiuni de tort

Mod de preparare

Fierbem in lapte 2 plicuri de budinca de vanilie. Amestecam 2 cuburi de margarina cu 40 dkg zahar pudra si adaugam la budinca racita. 2/3 din crema o turnam peste piscotul maro. Topim glazura Katica si o turnam pe crema. Dupa ce s-a racit pozitionam piscotul galben deasupra. La crema ramasa adaugam 4 linguri de cappucino de alune pe care o turnam pe piscot. Glazuram sau presaram decoratiuni pentru tort.
O prajitura atat de buna incat iti vei dori sa mai o faci o data!

Alte retete prajituri recomandate

Gogosi

Prajitura cu visine

Tiramisu

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...