Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, prafu
Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt si la final laptele. Albusurile se bat spuma tare si se adauga in compozitia preparata anterior. Se pune la final faina si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra se pun capsunele. Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt prajitura la foc potrivit.
Prajitura se taie felii si se serveste pudrata cu zahar vanilat.
Alte retete de dulciuri:
Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj