Felii de capsune

Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, prafu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr capsuni (din dulceata)
  • 150 gr margarina
  • 250 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 jumatate lamaie
  • 1 plic de zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 200 ml lapte
  • 250 gr faina
  • 30 gr unt

Mod de preparare

Margarina se freaca impreuna cu zaharul, apoi se incorporeaza pe rand galbenusurile si se amesteca. Se adauga coaja de lamaie, zaharul vanilat, praful de copt si la final laptele. Albusurile se bat spuma tare si se adauga in compozitia preparata anterior. Se pune la final faina si se amesteca usor. Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu unt, iar deasupra se pun capsunele. Tava se introduce in cuptor si se lasa la copt prajitura la foc potrivit.


Prajitura se taie felii si se serveste pudrata cu zahar vanilat.

Alte retete de dulciuri:

Lapte de pasare Ciocolata de casa Prajitura snikers

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca