Franzelute (muffins) cu migdale si mac

Se preincalziteste cuptorul peste 200 grade. Se bat oul, sarea si zaharul, pana ce amestecul se albeste si se umfla. Se adauga laptele si se continua

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ou
  • ¾ lingurita sare
  • 1/3 cana de zahar
  • 1 cana de lapte
  • 2 cani de faina
  • un praf de copt
  • ¾ cana migdale tocate
  • 1/3 cana mac

Mod de preparare

Se preincalziteste cuptorul peste 200 grade. Se bat oul, sarea si zaharul, pana ce amestecul se albeste si se umfla. Se adauga laptele si se continua baterea. Se adauga faina si praful de copt, proaspat cernute. Se adauga si macul si migdalele in compozitie si se bate in continuare aluatul. Se continua sa se amestece, pana la omogenizarea compozitiei. Se coc in forme unse timp de 20 – 25 minute.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta cu piept de pui si porumb

TARTE si PLACINTE rumenite si iscusite

Tarta cu piept de pui si porumb
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise