Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si zeama de lamiie sau romul si cind zaharul s-a topit, se adauga untul rece (lichid) si se bate
Se bat albusurile spuma tare, se adauga zaharul pudra si zeama de lamiie sau romul si cind zaharul s-a topit, se adauga untul rece (lichid) si se bate sa se omogenizeze foarte bine. Se adauga apoi faina si zaharul vanilat si se amesteca compozitia prin rasturnare pina cind se incorporeaza toate ingredientele. Se pune compozitia in punga de plastic, se taie un colt, se toarna fursecurile pe tava si se coc, la cuptorul incalzit in prealabil, 10 minute. Se pot lipi doua cite doua cu crema sau cu gem de fructe aromate.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase